Ενημέρωση σχετικά με κριτικές

Μόνο οι πελάτες που έχουν αγοράσει προϊόντα online και έχουν λάβει την παραγγελία τους μπορούν να παρέχουν σχετικές αξιολογήσεις και να γράψουν την κριτική τους.
Η συνολική βαθμολογία ενός προϊόντος προκύπτει από τον μέσο όρο του αριθμού των αστεριών που δίνει κάθε πελάτης στο συγκεκριμένο προϊόν.
Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε εάν ο πελάτης που δημοσίευσε την αξιολόγηση ή/και την κριτική του έχει όντως χρησιμοποιήσει το προϊόν πριν γράψει τη γνώμη του. Το μόνο που μπορούμε να επαληθεύσουμε είναι εάν έχει όντως πραγματοποιήσει την αγορά του online και έχει παραλάβει την παραγγελία του.
Όταν ο πελάτης υποβάλει μια κριτική, μας εκχωρεί το δικαίωμα να την ελέγξουμε πριν από τη δημοσίευσή της. Συγκεκριμένα, οι κριτικές οφείλουν να παρέχουν κάθε είδους χρήσιμη πληροφορία, προκειμένου να βοηθήσουν άλλους χρήστες να αποφασίσουν εάν το εν λόγω προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
Δεν επιτρέπονται κριτικές που περιλαμβάνουν τα εξής:
- πληροφορίες που στοχεύουν στην εξαπάτηση ή την παραπλάνηση άλλων χρηστών,
- γλώσσα ή περιεχόμενο που θεωρούνται με οποιονδήποτε τρόπο άσεμνου ή μεροληπτικού χαρακτήρα,
- επικριτικά ή ακατάλληλα σχόλια σχετικά με άλλες κριτικές ή άλλους πελάτες,
- διαφημίσεις, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, παραπομπές σε άλλους ιστότοπους ή μεταπωλητές,
- πληροφορίες που αποκαλύπτουν την ταυτότητα ατόμων (για παράδειγμα διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμοί τηλεφώνου, διευθύνσεις κατοικίας κ.λπ.).

Τέλος, διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής αυτών των πληροφοριών χωρίς προειδοποίηση. Κατά την υποβολή μιας κριτικής, θα ισχύουν όσα ορίζονται στη σύντομη ενημέρωση που θα είναι διαθέσιμη τη δεδομένη στιγμή στον ιστότοπό μας.